Sammanfattning kväll och natt

2018-02-17 07:00:00

På polisens webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Det har varit en normal kväll/natt och inga större händelser har rapporterats till polisen. Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg.

22.03 Partille, butiksrån
Vid Gamla Kronvägen är det en ensam man som kommer in till Shell-butiken och tilltvingar sig cigaretter och kontanter under knivhot. han för svinner från platsen till fots i riktning mot Allum. Ingen person kom till skada.

02.21 Västra Frölunda, skadegörelse
Flera personer i området runt Briljantgatan ringer och uppger att de hört en kraftig smäll i området. På plats kan polis konstatera att någon har detonerat vid en portuppgång på Briljantgatan. Ingen person kommer till skada. Entrédörren och porttelefonen skadas vid detonationen. Vad som detonerat är oklart. 

03.16 Angered, misshandel
I en busskur vid Rappedalsvägen är det en man som misshandlar en kvinna. Allmänheten avbryter misshandeln och griper mannen som dock strax efter sliter sig. Mannen kan gripas i närområdet. Mannen och kvinnan har en relation och hon var inte behov av vård. Mannen anhölls senare av åklagare misstänkt för misshandel. 

03.49 Hjuvik, villabrand
Polis och räddningstjänst larmas till Fyrbåksvägen med anledning av en fullt utvecklad brand i en villa.  Inga personer kom till skada och huset brann ner till grunden.

04.10 Mölndal, brand
Polios och räddningstjänst larmas till Rullharvsgatan med anledning av att det ska brinna i en lägenhet. Familjen som bor i lägenheten kan ta sig ut på egen hand. Det visar sig brinna i en köksfläkt och räddningstjänsten släcker. Oklart vad som orsakat branden men ingen misstanke om brott.

05.01 Mölndal, inbrott i butik
Vid Idrottsvägen griper väktare två män i en bil som strax innan gjort inbrott i Svenska Hems butik. I bilen anträffas möbler som stulits från Svenska Hem.  

Se händelsen på polisen.se