Svenska Stadsnät Mölndal AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Mölndal och Svenska Stadsnät Mölndal AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Svenska Stadsnät Mölndal AB är ett av dem. Statusen för Svenska Stadsnät Mölndal AB är att Bolaget är aktivt.

Svenska Stadsnät Mölndal AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-09-06. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Mölndal där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Svenska Stadsnät Mölndal AB ska trivas.

Svenska Stadsnät Mölndal AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-11-01. I Mölndal så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall anlägga, äga och driva anläggningar för tele- och datakommunikation i form av ett stadsnät inom Mölndals kommun, samt att upplåta optisk fiber och annan fiberstruktur i stadsnätet och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Svenska Stadsnät Mölndal AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-11-01.

Idag är Svenska Stadsnät Mölndal AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Mölndal.

Vill man komma i kontakt med Svenska Stadsnät Mölndal AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0418-446692.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Svenska Stadsnät Mölndal AB är Andréasson, Jan Jimmy Fredrik som är född 1978 och har titeln Extern VD, Andersson, Börje Lennart som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Borggren, Per-Olof som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöbohm, Per Martin som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Pankko, Jan Kalevi Peter som är född 1954 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Svenska Stadsnät Mölndal AB har 556737-1512 som sitt organisationsnummer.