Thedan AB

Västra Götalands län

Information

556717-9113 är organisationsnummer för bolaget Thedan AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Thedan AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Mölndal som är den kommunen som Thedan AB finns i.

Thedan AB har varit registrerat sedan 2006-12-15 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-01-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för Thedan AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-01-04.

Thedan AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Mölndal som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Thedan AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Thedan AB så kan ni göra det på telefon genom 070-7727452 eller genom brev på följande adress:
Diamantv. 23, 437 32, Lindome

Bolaget skall bedriva verksamhet inom nedanstående områden, samt därmed förenlig verksamhet: Konsultverksamhet inom IT-området, beträffande projektledning, systemanalys och utveckling av programsystem. Verksamhet inom restaurang, café, catering, snabbmat. Verksamhet som musiker samt förmedling av musiker och orkester. Uthyrning av musikutrustning och ljudanläggningar.

Det finns olika personer som har en koppling med Thedan AB och det är Hansson, Dan Åke som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Boodoo Hansson, Heather Vindira som är född 1965 och har titeln Suppleant, Olsson, Sven Henrik som är född 1965 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor,