Besiktus AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Besiktus AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Mölndal här finns det många olika Aktiebolag. Besiktus AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Mölndal jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

Besiktus AB är momsregistrerat sedan2007-03-08 och har organisationsnummer 556713-6675.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0706-649433 alternativt besöka eller skicka post till Besiktus AB på följande adress LABACKAVÄGEN 195, 428 37, Kållered.

Besiktus AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Besiktus AB så sitter följande personer i styrelsen: , Olsson, Gunvor Margareta som är född 1948 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedrivabesiktningar inventeringar av bostäder, uthyrning av möblerade bostadslägenheter samt konsultverksamhet inom bostadsbranschen samt idka därmed förenlig verksamhet.