Bohuset Fredin & Härsjö Fastighetsbyrå AB

Västra Götalands län

Information

Bohuset Fredin & Härsjö Fastighetsbyrå AB är ett företag som finns i Mölndal. I Bohuset Fredin & Härsjö Fastighetsbyrå AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Härsjö, Stig Tomas som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Fredin, Marie Louise som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Oskarsson, Bengt Ingvar som är född 1944 och har titeln Suppleant, Åkesson, Karin Margareta som är född 1961 och har titeln Suppleant, Carlsson, Anders Daniel som är född 1948 och har titeln Revisor, Edespong, Bo Allan som är född 1953 och har titeln RevisorssuppleantViskadalens Revisionsbyrå Handelsbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bohuset Fredin & Härsjö Fastighetsbyrå AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bohuset Fredin & Härsjö Fastighetsbyrå AB på telefon 031-873798.

Bolaget skall bedriva fastighetsförmedling, förvaltning och handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Bohuset Fredin & Härsjö Fastighetsbyrå AB av bolagstypen Aktiebolag.

Bohuset Fredin & Härsjö Fastighetsbyrå AB är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Mölndal arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Bohuset Fredin & Härsjö Fastighetsbyrå AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-02-22 och Bohuset Fredin & Härsjö Fastighetsbyrå AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-02-22.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bohuset Fredin & Härsjö Fastighetsbyrå AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Bohuset Fredin & Härsjö Fastighetsbyrå AB har 556705-5909 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.