Anders Hedin Invest AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva bil- och båthandel, förvaltning av lös och fast egendom, samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Anders Hedin Invest AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Mölndal så är Anders Hedin Invest AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Mölndal arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Mölndal och i Västra Götalands län. Redan 2006-04-13 så skapades Anders Hedin Invest AB och verksamheten är har F-skattsedel Anders Hedin Invest AB har haft det sedan 2006-08-17.

Anders Hedin Invest AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-08-17

556702-0655 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Mölndal.

Just nu är Anders Hedin Invest AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Anders Hedin Invest AB så går det att nå dem via telefon på 031-7030302 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Anders Hedin Invest AB är Hedin, Anders som är född 1962 och har titeln VD, Hedin, Anders som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Litborn, Jan Åke Gustaf som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Nielsen, Charles Peter Gerhard som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Börsvik, Hans Erik George som är född 1953 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.