Fredi & Company AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Mölndal och Fredi & Company AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Fredi & Company AB är ett av dem. Statusen för Fredi & Company AB är att Bolaget är aktivt.

Fredi & Company AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-02-20. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Mölndal där bolaget finns i jobbar för att bolag som Fredi & Company AB ska trivas.

Fredi & Company AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-11-16. I Mölndal så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva restaurang- och barverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fredi & Company AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-04.

Idag är Fredi & Company AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Mölndal.

Vill man komma i kontakt med Fredi & Company AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-874333.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Fredi & Company AB är Gholami, Martin som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Bartha, Lars som är född 1983 och har titeln Suppleant, Fryestam, Kaj Åke Valentin som är född 1954 och har titeln Revisor, KN Grupp AB som är född och har titeln Revisor, .

Fredi & Company AB har 556698-5270 som sitt organisationsnummer.