Stenberg & Co Måleri i Kungsbacka AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva in- och utvändiga måleriarbeten samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Stenberg & Co Måleri i Kungsbacka AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Mölndal så är Stenberg & Co Måleri i Kungsbacka AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Mölndal arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Mölndal och i Västra Götalands län. Redan 2005-10-07 så skapades Stenberg & Co Måleri i Kungsbacka AB och verksamheten är har F-skattsedel Stenberg & Co Måleri i Kungsbacka AB har haft det sedan 2006-02-15.

Stenberg & Co Måleri i Kungsbacka AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-02-15

556687-2445 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Mölndal.

Just nu är Stenberg & Co Måleri i Kungsbacka AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Stenberg & Co Måleri i Kungsbacka AB så går det att nå dem via telefon på 031-275680 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Stenberg & Co Måleri i Kungsbacka AB är Bohlin, Bengt Peter som är född 1956 och har titeln VD, Bohlin, Bengt Peter som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Ulla-Britt Maily som är född 1949 och har titeln Suppleant, Rydén, Clas som är född 1972 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .