Dovrén Konsult AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Dovrén Konsult AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Mölndal här finns det många olika Aktiebolag. Dovrén Konsult AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Mölndal jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Dovrén Konsult AB är momsregistrerat sedan2004-12-16 och har organisationsnummer 556669-6257.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 073-3383707 alternativt besöka eller skicka post till Dovrén Konsult AB på följande adress Träsnidareg. 7, 431 64, Mölndal.

Dovrén Konsult AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2004-12-16.

I Dovrén Konsult AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Dovrén, Sofie Jansdotter som är född 1965 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom marknadsföring och försäljning av industriella produkter huvudsakligen inom telecomsektorn och bedriva båtcharter samt därmed förenlig verksamhet.