Xlnt CarCare i Mölndal AB

Västra Götalands län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att uföra rekonditionering- arbeten, lackkonservering av personbilar och lätta lastbilar, rostskyddsbehandling samt montering av elektroniska och övriga biltillbehör samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Xlnt CarCare i Mölndal AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Mölndal så är Xlnt CarCare i Mölndal AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Mölndal arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Mölndal och i Västra Götalands län. Redan 2004-10-29 så skapades Xlnt CarCare i Mölndal AB och verksamheten är har ej F-skattsedel.

Xlnt CarCare i Mölndal AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-03-03

556669-4625 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Mölndal.

Just nu är Xlnt CarCare i Mölndal AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Xlnt CarCare i Mölndal AB så går det att nå dem via telefon på 031-940200 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Xlnt CarCare i Mölndal AB är Pettersson, Sven Roland som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Ellinor Hedvig Maria R som är född 1981 och har titeln Suppleant, Granrot, Sven-Ingvar som är född 1945 och har titeln Revisor, .