Flinka Fingrar AB

Västra Götalands län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva bemanning, legoarbeten och rekrytering samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Flinka Fingrar AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Mölndal så är Flinka Fingrar AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Mölndal arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Mölndal och i Västra Götalands län. Redan 2004-04-05 så skapades Flinka Fingrar AB och bolaget är har F-skattsedel Flinka Fingrar AB har haft det sedan 2004-09-09.

Flinka Fingrar AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-09-09

556659-2381 är organisationsnummret för bolaget som finns i Mölndal.

Just nu är Flinka Fingrar AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Flinka Fingrar AB så går det att nå dem via telefon på 070-2846760 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Flinka Fingrar AB är Heltborg Eriksson, Dennis Thomas som är född 1979 och har titeln VD, Heltborg Eriksson, Dennis Thomas som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Pilskog, Karin Terese som är född 1981 och har titeln Suppleant, Bohman, Leif Gunnar som är född 1956 och har titeln Revisor, Synneby Revisionsbyrå Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .