Tizzi-Kråkans Krog och Café Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Tizzi-Kråkans Krog och Café Aktiebolag är ett företag som finns i Mölndal. I Tizzi-Kråkans Krog och Café Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Rist d'Arienzo, Lillemor Ulrika som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, d'Arienzo, Arnoldo som är född 1951 och har titeln Suppleant, Johansson, Enar Sven-Åke som är född 1945 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Tizzi-Kråkans Krog och Café Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Tizzi-Kråkans Krog och Café Aktiebolag på telefon 031-270458.

Bolaget skall bedriva café- och restaurangverksamhet, äga, förvalta och handla med värdepapper och fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Tizzi-Kråkans Krog och Café Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Tizzi-Kråkans Krog och Café Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Mölndal arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Tizzi-Kråkans Krog och Café Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-12-11 och Tizzi-Kråkans Krog och Café Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-12-11.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Tizzi-Kråkans Krog och Café Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Tizzi-Kråkans Krog och Café Aktiebolag har 556651-0433 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.