MD Tech AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Mölndal och MD Tech AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och MD Tech AB är ett av dem. Statusen för MD Tech AB är att Bolaget är aktivt.

MD Tech AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-06-25. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Mölndal där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som MD Tech AB ska trivas.

MD Tech AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-02-26. I Mölndal så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska jämte holdingverksamhet och handel med värdepapper idka konsult- och entreprenadverksamhet inom byggbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att MD Tech AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-02-26.

Idag är MD Tech AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Mölndal.

Vill man komma i kontakt med MD Tech AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-9188757.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med MD Tech AB är Dahlgren, Erik Josef Mattias som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Anna Ulrika som är född 1966 och har titeln Suppleant, Sääf, Rolf Georg som är född 1955 och har titeln Revisor, Sääf Redovisning & Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

MD Tech AB har 556645-5696 som sitt organisationsnummer.