Leila's Kök och Bar AB

Västra Götalands län

Information

Leila's Kök och Bar AB är en verksamhet som finns i Mölndal. I Leila's Kök och Bar AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Rosvall, Leila som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Hannouche, Marie-Louise som är född 1966 och har titeln Suppleant, Danielson, Ingela Kristina som är född 1958 och har titeln Revisor, Danielson, Per Einar som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, Danielson Sverige Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Leila's Kök och Bar AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Leila's Kök och Bar AB på telefon 031-992772.

Bolaget ska bedriva lunch och á la carte restaurang samt äga och förvalta fast egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Leila's Kök och Bar AB av bolagstypen Aktiebolag.

Leila's Kök och Bar AB är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Mölndal arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Leila's Kök och Bar AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-12-05 och Leila's Kök och Bar AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-12-05.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Leila's Kök och Bar AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Leila's Kök och Bar AB har 556632-8133 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.