Regovita Group AB

Västra Götalands län

Information

556625-3976 är organisationsnummer för bolaget Regovita Group AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Regovita Group AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Mölndal som är den kommunen som Regovita Group AB finns i.

Regovita Group AB har varit registrerat sedan 2002-03-15 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Regovita Group AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-04-06.

Regovita Group AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Mölndal som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Regovita Group AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Regovita Group AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av livsmedel företrädesvis kosttillskott, hud- och andra kroppsvårdsprodukter, rengöringsmedel och vattenreningsprodukter samt därmed förenlig verksamhet ävensom förvaltning av fast och lös egendom. Bolaget skall även bedriva holding- respektive investeringsverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Regovita Group AB och det är Ahlén, Erik Magnus som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sköld, Per-Olov som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderlind, Lars Olof Gösta som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Elmsved Ahlén, Karin Agneta som är född 1955 och har titeln Suppleant, Rönnle Mattsson, Susanne Maria som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Eriksson, Bengt Peter som är född 1957 och har titeln RevisorBDO Nordic Göteborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,