PAIP AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet, forskning, utveckling för behandling av skador i centrala nervsystemet, kapitalförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för PAIP AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Mölndal så är PAIP AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Mölndal arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Mölndal och i Västra Götalands län. Redan 2001-05-14 så skapades PAIP AB och bolaget är har F-skattsedel PAIP AB har haft det sedan 2001-08-08.

PAIP AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-08-08

556611-3311 är organisationsnummret för bolaget som finns i Mölndal.

Just nu är PAIP AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med PAIP AB så går det att nå dem via telefon på 031-3421573 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom PAIP AB är Persson, Per Anders Ingemar som är född 1973 och har titeln VD, Persson, Per Anders Ingemar som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Lennart Ingemar som är född 1946 och har titeln Suppleant, Maxén, Olof Sören som är född 1960 och har titeln Revisor, Gothia Revision i Göteborg AB som är född och har titeln Revisor, .