Peter Jägrud Fastighets AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Peter Jägrud Fastighets AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Mölndal här finns det många olika Aktiebolag. Peter Jägrud Fastighets AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Mölndal jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Peter Jägrud Fastighets AB är momsregistrerat sedan2001-06-06 och har organisationsnummer 556610-9707.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 031-994574 alternativt besöka eller skicka post till Peter Jägrud Fastighets AB på följande adress Pl 8075, 437 35, Lindome.

Peter Jägrud Fastighets AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2001-06-06.

I Peter Jägrud Fastighets AB så sitter följande personer i styrelsen: , Jägrud, Johannes Henrik som är född 1969 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva mekanisk verkstad, fastighetsförvaltning, byggnation, reparation och ombyggnad av fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.