Goceram AB

Västra Götalands län

Information

556609-2788 är organisationsnummer för verksamheten Goceram AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Goceram AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Mölndal som är den kommunen som Goceram AB finns i.

Goceram AB har varit registrerat sedan 2001-04-10 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-05-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Goceram AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-05-15.

Goceram AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Mölndal som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Goceram AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Goceram AB så kan ni göra det på telefon genom 070-5910662 eller genom brev på följande adress:
Svealiden 8, 431 39, Mölndal

Bolaget skall bedriva agenturverksamhet, utveckling och marknadsföring av produktionsutrustning för formsprutning av keramiska och pulvermetallurgiska material. Bolaget skall även utföra tjänster inom formsprutning och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Goceram AB och det är Pompe, Robert som är född 1950 och har titeln VD, Brandt, Jesper Kristian som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Pompe, Robert som är född 1950 och har titeln Suppleant, Helgesson, Benny Agne Tomas som är född 1963 och har titeln Revisor, Refima Revision AB som är född och har titeln Revisor,