Bygg & Fastighetskonsult Conny S-Å Johansson AB

Västra Götalands län

Information

I Mölndal finns det ett Aktiebolag som heter Bygg & Fastighetskonsult Conny S-Å Johansson AB. Det finns flera bolag som liknar Bygg & Fastighetskonsult Conny S-Å Johansson AB i Västra Götalands län. Mölndal är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Bygg & Fastighetskonsult Conny S-Å Johansson AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2001-05-05 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 2001-04-03 så har Bygg & Fastighetskonsult Conny S-Å Johansson AB varit registrerat och sedan 2001-05-05 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Bygg & Fastighetskonsult Conny S-Å Johansson AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Mölndal.

Vill man komma i kontakt med Bygg & Fastighetskonsult Conny S-Å Johansson AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Mor Annas v. 60, 428 37, Kållered. Vi ni istället prata med Bygg & Fastighetskonsult Conny S-Å Johansson AB så kan ni göra det på 031-7953365.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet företrädesvis inom affärsområdena bygg och fastigheter, samt bedriva handel med och förvalta fast och lös egendom, företrädesvis värdepapper och därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall dessutom bedriva entreprenadverksamhet inom affärsområdet fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Johansson, Conny Sven-Åke som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Mona Ann-Kristin som är född 1952 och har titeln Suppleant, Scott, Mats Christer som är född 1960 och har titeln Revisor, A2 Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Bygg & Fastighetskonsult Conny S-Å Johansson AB har 556607-5700 som sitt organisationsnummer.