Skontorp AB

Västra Götalands län

Information

556599-9645 är organisationsnummer för verksamheten Skontorp AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Skontorp AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Mölndal som är den kommunen som Skontorp AB finns i.

Skontorp AB har varit registrerat sedan 2000-10-31 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Skontorp AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-10-16.

Skontorp AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Mölndal som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Skontorp AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Skontorp AB så kan ni göra det på telefon genom 031-3402450 eller genom brev på följande adress:
Ögärdesv. 18, 433 30, Partille

Bolaget skall äga och förvalta fastighet, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Skontorp AB och det är Skontorp, Ernest Sigfred som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Skontorp, Kirsti som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Lantz, Bo Stefan som är född 1958 och har titeln Delgivningsbar person, Nerell, Ann-Britt som är född 1949 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor,