Merchandise in Sweden Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Merchandise in Sweden Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Mölndal här finns det många olika Aktiebolag. Merchandise in Sweden Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Mölndal jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Merchandise in Sweden Aktiebolag är momsregistrerat sedan2007-02-01 och har organisationsnummer 556579-7601.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 031-7017888 alternativt besöka eller skicka post till Merchandise in Sweden Aktiebolag på följande adress Kungsg. 38, 411 19, Göteborg.

Merchandise in Sweden Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-02-01.

I Merchandise in Sweden Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Holmqvist, Leif Kenneth som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Lundgren, Tullie Maria Thomasdotter som är född 1971 och har titeln Suppleant , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel med CD och grammofonskivor, konsultationer och försäljning av tidigare nämnda produkter via Internet och därmed förenlig verksamhet.