English Interchange Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns English Interchange Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Mölndal här finns det många olika Aktiebolag. English Interchange Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Mölndal jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

English Interchange Aktiebolag är momsregistrerat sedan1999-01-01 och har organisationsnummer 556573-5007.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 031-3380605 alternativt besöka eller skicka post till English Interchange Aktiebolag på följande adress Krikonv. 16, 435 43, Pixbo.

English Interchange Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1999-01-01.

I English Interchange Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Nyvall, Per Erik som är född 1960 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva utbildningsservice samt köp och försäljning av värdepapper ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.