S.K. Konstruktion AB

Västra Götalands län

Information

S.K. Konstruktion AB är en verksamhet som finns i Mölndal. I S.K. Konstruktion AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Kårlin, Sten-Olof som är född 1946 och har titeln VD, Kårlin, Sten-Olof som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Kårlin, Tore Algot som är född 1917 och har titeln Suppleant, Hammarqvist, Ingrid Sigrid Maria som är född 1946 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med S.K. Konstruktion AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå S.K. Konstruktion AB på telefon .

Bolaget skall bedriva utveckling, konstruktion och tillverkning av redskap för transportindustrin ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är S.K. Konstruktion AB av bolagstypen Aktiebolag.

S.K. Konstruktion AB är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Mölndal arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

S.K. Konstruktion AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-03-27 och S.K. Konstruktion AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-03-27.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för S.K. Konstruktion AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

S.K. Konstruktion AB har 556572-6097 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.