Bromsok Renovering i Kållered AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Bromsok Renovering i Kållered AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Mölndal här finns det många olika Aktiebolag. Bromsok Renovering i Kållered AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Mölndal jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Bromsok Renovering i Kållered AB är momsregistrerat sedan1999-01-01 och har organisationsnummer 556565-4679.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 031-940150 alternativt besöka eller skicka post till Bromsok Renovering i Kållered AB på följande adress S. Hildedalsg. 7, 417 05, Göteborg.

Bromsok Renovering i Kållered AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1999-01-01.

I Bromsok Renovering i Kållered AB så sitter följande personer i styrelsen: Baciu, Ioan som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , Baciu, Anca-Alina som är född 1954 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är renovering av bromsdelar till personbilar samt idka därmed förenlig verksamhet.