Interactive Simulation Technologies Incentive i Göteborg AB

Västra Götalands län

Information

556565-3168 är organisationsnummer för företaget Interactive Simulation Technologies Incentive i Göteborg AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Interactive Simulation Technologies Incentive i Göteborg AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Mölndal som är den kommunen som Interactive Simulation Technologies Incentive i Göteborg AB finns i.

Interactive Simulation Technologies Incentive i Göteborg AB har varit registrerat sedan 1999-01-13 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-03-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för Interactive Simulation Technologies Incentive i Göteborg AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-03-06.

Interactive Simulation Technologies Incentive i Göteborg AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Mölndal som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Interactive Simulation Technologies Incentive i Göteborg AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Interactive Simulation Technologies Incentive i Göteborg AB så kan ni göra det på telefon genom 031-7208200 eller genom brev på följande adress:
Götaforsliden 13, 431 34, Mölndal

Bolaget skall direkt eller indirekt via dotterbolag bedriva konsult,- produktionsdistributions-, försäljnings,- samt utbildningsverksamhet inom området för interaktiva tjänster - produkter i syfte att understödja företag med implementering av organisationsförändringar samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Interactive Simulation Technologies Incentive i Göteborg AB och det är Bruce, Björn Per Olov som är född 1950 och har titeln VD, Bruce, Björn Per Olov som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahnström, Aina Veronica som är född 1985 och har titeln Suppleant, Ström, Torbjörn Albert som är född 1952 och har titeln Revisor,