Lokalbagar'n i Kållered Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Mölndal och Lokalbagar'n i Kållered Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Lokalbagar'n i Kållered Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Lokalbagar'n i Kållered Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Lokalbagar'n i Kållered Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1997-10-01. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Mölndal där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Lokalbagar'n i Kållered Aktiebolag ska trivas.

Lokalbagar'n i Kållered Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Mölndal så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva bageriverksamhet, försäljning av livsmedel, förvaltning av lös och fast egendom, äga och förvalta aktier och andelar och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lokalbagar'n i Kållered Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Lokalbagar'n i Kållered Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Mölndal.

Vill man komma i kontakt med Lokalbagar'n i Kållered Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-968890.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Lokalbagar'n i Kållered Aktiebolag är Mohideen, Aryan som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahmed, Niga som är född 1970 och har titeln Suppleant, Persson, Ernst Nils Ragnar som är född 1953 och har titeln Revisor, Revexa Revision Handelsbolag som är född och har titeln Revisor, .

Lokalbagar'n i Kållered Aktiebolag har 556543-1383 som sitt organisationsnummer.