Conteam Engineering AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva konsulterande verksamhet inom tillverkande producerande byggteknisk samt processteknisk industri, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Conteam Engineering AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Mölndal så är Conteam Engineering AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Mölndal arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Mölndal och i Västra Götalands län. Redan 1995-07-27 så skapades Conteam Engineering AB och bolaget är har F-skattsedel Conteam Engineering AB har haft det sedan 1996-01-01.

Conteam Engineering AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556523-9695 är organisationsnummret för bolaget som finns i Mölndal.

Just nu är Conteam Engineering AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Conteam Engineering AB så går det att nå dem via telefon på 031-992977 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Johansson, Anna Britt-Marie -Johansson, Bo Axel

Följande personer är på något sätt aktiva inom Conteam Engineering AB är Johansson, Bo Axel som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Anna Britt-Marie som är född 1952 och har titeln Suppleant, Johansson, Bo Allan Mikael som är född 1975 och har titeln Suppleant, Claezon, Lars Eric Michael som är född 1955 och har titeln Revisor, .