Mediagraphic Holding i Göteborg AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning av grafiska produkter, försäljning av utdata- och dataprogram, äga och förvalta fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Mediagraphic Holding i Göteborg AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Mölndal så är Mediagraphic Holding i Göteborg AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Mölndal arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Mölndal och i Västra Götalands län. Redan 1995-07-26 så skapades Mediagraphic Holding i Göteborg AB och verksamheten är har F-skattsedel Mediagraphic Holding i Göteborg AB har haft det sedan 2000-01-01.

Mediagraphic Holding i Göteborg AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-01-01

556523-6857 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Mölndal.

Just nu är Mediagraphic Holding i Göteborg AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Mediagraphic Holding i Göteborg AB så går det att nå dem via telefon på 031-3358540 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Mediagraphic Holding i Göteborg AB är Frii, Ulf Roland Arne som är född 1949 och har titeln Extern VD, Jönsson, Lars Åke Thorbjörn som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rosvall, Johan Mikael som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Lena Mariana som är född 1959 och har titeln Suppleant, Rosvall, Gun Yvonne som är född 1958 och har titeln Suppleant, Gustavsson, Carl Joacim som är född 1964 och har titeln RevisorSET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .