Dellner Fastighets AB

Västra Götalands län

Information

556523-2351 är organisationsnummer för bolaget Dellner Fastighets AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Dellner Fastighets AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Mölndal som är den kommunen som Dellner Fastighets AB finns i.

Dellner Fastighets AB har varit registrerat sedan 1995-07-25 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Dellner Fastighets AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Dellner Fastighets AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Mölndal som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Dellner Fastighets AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Dellner Fastighets AB så kan ni göra det på telefon genom 031-7765200 eller genom brev på följande adress:
Taljegårdsg. 4, 431 53, Mölndal

Bolaget ska äga och förvalta värdepapper och fastigheter, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Dellner Fastighets AB och det är Fransson, Lena Maria som är född 1964 och har titeln Extern VD, Dellner, Gunnar Henrik som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Nicolin, Clas René som är född 1948 och har titeln Suppleant, Pauli, Johan Mikael som är född 1966 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,