Johansson Olsson Technique & Design AB

Västra Götalands län

Information

Johansson Olsson Technique & Design AB är ett av många företag som finns i Mölndal. Det är nämligen den kommunen som Johansson Olsson Technique & Design AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Johansson Olsson Technique & Design AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1996-01-01.

Johansson Olsson Technique & Design AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1995-07-21. Men sedan 1996-01-01 så har Johansson Olsson Technique & Design AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Storås Industrig. 9, 424 69, Angered. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Johansson Olsson Technique & Design AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-293130.

Mölndal arbetar för att företag som Johansson Olsson Technique & Design AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Johansson Olsson Technique & Design AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget ska idka industrikonsultativ verksamhet inom områdena bil-, verktygs- och tillbehörsdesign samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Johansson Olsson Technique & Design AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Johansson Olsson Technique & Design AB och det är följande personer, Johansson, Bo Roger Denny som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Zahr, Per Magnus som är född 1963 och har titeln Suppleant, Suter, Bo Johan Peter som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Johansson Olsson Technique & Design AB är 556522-3517.