Mölndals Bud & Transport AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall utföra varutransporter med lastbilar och budbilar samt bedriva taxirörelse. Dessutom skall bolaget utföra redovisning och konsultationer, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Mölndals Bud & Transport AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Mölndal så är Mölndals Bud & Transport AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Mölndal arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Mölndal och i Västra Götalands län. Redan 1995-07-17 så skapades Mölndals Bud & Transport AB och företaget är har F-skattsedel Mölndals Bud & Transport AB har haft det sedan 1998-01-01.

Mölndals Bud & Transport AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556520-3022 är organisationsnummret för företaget som finns i Mölndal.

Just nu är Mölndals Bud & Transport AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Mölndals Bud & Transport AB så går det att nå dem via telefon på 031-7760603 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Mölndals Bud & Transport AB är Ellevad, Jan Magnus som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Ellevad, Eva Marie som är född 1961 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Leijon, Lars Magnus som är född 1973 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .