Tak & Snickerier Bygg i Göteborg AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Mölndal och Tak & Snickerier Bygg i Göteborg AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Tak & Snickerier Bygg i Göteborg AB är ett av dem. Statusen för Tak & Snickerier Bygg i Göteborg AB är att Bolaget är aktivt.

Tak & Snickerier Bygg i Göteborg AB är ett Aktiebolag och skapades 1995-01-16. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Mölndal där bolaget finns i jobbar för att bolag som Tak & Snickerier Bygg i Göteborg AB ska trivas.

Tak & Snickerier Bygg i Göteborg AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Mölndal så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall förvalta fast och lös egendom, idka handel med värdepapper, utföra entreprenadverksamhet inom byggbranschen.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tak & Snickerier Bygg i Göteborg AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Tak & Snickerier Bygg i Göteborg AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Mölndal.

Vill man komma i kontakt med Tak & Snickerier Bygg i Göteborg AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-7760180.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Tak & Snickerier Bygg i Göteborg AB är Janshed, Curt Bertil som är född 1951 och har titeln VD, Janshed, Curt Bertil som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Janshed Lundgren, Gerd Lisbeth som är född 1949 och har titeln Suppleant, Löwenadler, Patrik Johan Karl som är född 1965 och har titeln Revisor, Ranby Björklund Väst AB som är född och har titeln Revisor, .

Tak & Snickerier Bygg i Göteborg AB har 556504-0663 som sitt organisationsnummer.