Almedals Flyttexpress Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall utföra flyttransporter, varutransporter, magasinering av gods samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Almedals Flyttexpress Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Mölndal så är Almedals Flyttexpress Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Mölndal arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Mölndal och i Västra Götalands län. Redan 1994-12-15 så skapades Almedals Flyttexpress Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Almedals Flyttexpress Aktiebolag har haft det sedan 1996-01-01.

Almedals Flyttexpress Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556500-2572 är organisationsnummret för företaget som finns i Mölndal.

Just nu är Almedals Flyttexpress Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Almedals Flyttexpress Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 031-271640 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Almedals Flyttexpress Aktiebolag är Moberg, Jerry Robert som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kristensen, Edgar som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindqvist, Siv Barbro som är född 1938 och har titeln Suppleant, Leesment, Rein Leo som är född 1951 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .