Pelow Utveckling Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Pelow Utveckling Aktiebolag är en verksamhet som finns i Mölndal. I Pelow Utveckling Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Pelow, Ivan Torbjörn som är född 1944 och har titeln VD, Pelow, Ivan Torbjörn som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Pelow, Zahra Kristina som är född 1953 och har titeln Suppleant, Carlsson, Anders Daniel som är född 1948 och har titeln Revisor, Viskadalens Revisionsbyrå Handelsbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Pelow Utveckling Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Pelow Utveckling Aktiebolag på telefon 031-877760.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom främst kommun- och landstingssektorn företrädesvis avseende organisations- och ledningsutveckling, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Pelow Utveckling Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Pelow Utveckling Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Mölndal arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Pelow Utveckling Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Pelow Utveckling Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Pelow Utveckling Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Pelow, Ivan Torbjörn -Pelow, Zahra Kristina

Pelow Utveckling Aktiebolag har 556480-5173 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.