Effektiv Måleri i Mölndal Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Effektiv Måleri i Mölndal Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Mölndal. Det är nämligen den kommunen som Effektiv Måleri i Mölndal Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Effektiv Måleri i Mölndal Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Effektiv Måleri i Mölndal Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1994-01-24. Men sedan 1994-01-01 så har Effektiv Måleri i Mölndal Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Kråketorpsg. 32, 431 53, Mölndal. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Effektiv Måleri i Mölndal Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-272020.

Mölndal arbetar för att verksamheter som Effektiv Måleri i Mölndal Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Effektiv Måleri i Mölndal Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva måleri- och byggentreprenader, konsulttjänster inom företagsledande områden samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Effektiv Måleri i Mölndal Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Effektiv Måleri i Mölndal Aktiebolag och det är följande personer, Lindström, Stefan som är född 1964 och har titeln VD, Lindström, Stefan som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Björn Christer som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jansson, Fredrik Björn som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Nils Kenny som är född 1961 och har titeln Revisor, REVIEW REVISION I GÖTEBORG Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Effektiv Måleri i Mölndal Aktiebolag är 556475-9917.