Damalini Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Damalini Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Mölndal. Det är nämligen den kommunen som Damalini Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Damalini Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan -0001-11-30.

Damalini Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1993-11-04. Men sedan 1993-01-01 så har Damalini Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Åbäcksg. 6 B, 431 67, Mölndal. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Damalini Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-188770.

Mölndal arbetar för att bolag som Damalini Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Damalini Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall utveckla, tillverka och marknadsföra mätteknisk utrustning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Damalini Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Damalini Aktiebolag och det är följande personer, Edenhammar, Leif Anders som är född 1964 och har titeln VD, Edenhammar, Leif Anders som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Alvarsson, Leif Johnny som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ekström, Anders Stefan som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosberg, Niclas Jörgen som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.Danielsson, Bengt Olof Lennart som är född 1959 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Damalini Aktiebolag är 556474-3705.