RP Maskintransport Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns RP Maskintransport Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Mölndal här finns det många olika Aktiebolag. RP Maskintransport Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Mölndal jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

RP Maskintransport Aktiebolag är momsregistrerat sedan1993-01-01 och har organisationsnummer 556469-3314.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 031-948089 alternativt besöka eller skicka post till RP Maskintransport Aktiebolag på följande adress G. Hällesåkersv., 437 92, Lindome.

RP Maskintransport Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1995-01-01.

I RP Maskintransport Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Karlsson, Thomas Peter som är född 1964 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva transport och spedition av industri- och byggnadsmaskiner och därmed förenlig verksamhet.