Fasad & Automatikservice i Göteborg Aktiebolag (SAFETEAM)

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Mölndal och Fasad & Automatikservice i Göteborg Aktiebolag (SAFETEAM) är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Fasad & Automatikservice i Göteborg Aktiebolag (SAFETEAM) är ett av dem. Statusen för Fasad & Automatikservice i Göteborg Aktiebolag (SAFETEAM) är att Bolaget är aktivt.

Fasad & Automatikservice i Göteborg Aktiebolag (SAFETEAM) är ett Aktiebolag och skapades 1993-05-25. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Mölndal där företaget finns i jobbar för att företag som Fasad & Automatikservice i Göteborg Aktiebolag (SAFETEAM) ska trivas.

Fasad & Automatikservice i Göteborg Aktiebolag (SAFETEAM) är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Mölndal så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tillverkning och service av dörrautomatik, låssmedsverksamhet, larminstallationer samt handel med byggnadsmaterial och därmed förenlig verksamhet samt äga och förvalta fast och lös egendom.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fasad & Automatikservice i Göteborg Aktiebolag (SAFETEAM) är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är Fasad & Automatikservice i Göteborg Aktiebolag (SAFETEAM) Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Mölndal.

Vill man komma i kontakt med Fasad & Automatikservice i Göteborg Aktiebolag (SAFETEAM) så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-201445.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Fasad & Automatikservice i Göteborg Aktiebolag (SAFETEAM) är Benneklint, Bertil Lennart som är född 1949 och har titeln VD, Benneklint, Bertil Lennart som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Albertsson, Bengt Evert som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Wensberg, Lars Gösta som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Furborg Albertsson, Janet Maria som är född 1960 och har titeln Suppleant, Hansson, Britt-Marie Elisabeth som är född 1949 och har titeln RevisorBM Hansson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Fasad & Automatikservice i Göteborg Aktiebolag (SAFETEAM) har 556467-6558 som sitt organisationsnummer.