Amino Expo Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556464-3079 är organisationsnummer för företaget Amino Expo Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Amino Expo Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Mölndal som är den kommunen som Amino Expo Aktiebolag finns i.

Amino Expo Aktiebolag har varit registrerat sedan 1993-03-22 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Amino Expo Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Amino Expo Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Mölndal som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Amino Expo Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Amino Expo Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 031-7060695 eller genom brev på följande adress:
Aminog. 34, 431 53, Mölndal

Bolaget skall bedriva reklam, produktion av mäss- och inredningssnickerier samt ateljéverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Amino Expo Aktiebolag och det är Johansson Mülla, Lena Annika som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bertilsson, Anna-Lena Martina som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Bertilsson, Dan Roger som är född 1964 och har titeln Suppleant, Johansson, Kjell Inge Peter som är född 1963 och har titeln Suppleant, Bäcklin, Eva Veronica som är född 1974 och har titeln Revisor, Eriksson, Malin Birgitta som är född 1970 och har titeln RevisorssuppleantBDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor, BDO Nordic AB som är född och har titeln Revisor,