Vittsjö Mekaniska Verkstads AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av mekaniska artiklar samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Vittsjö Mekaniska Verkstads AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Mölndal så är Vittsjö Mekaniska Verkstads AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Mölndal arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Mölndal och i Västra Götalands län. Redan 1993-02-05 så skapades Vittsjö Mekaniska Verkstads AB och företaget är har F-skattsedel Vittsjö Mekaniska Verkstads AB har haft det sedan 1998-01-01.

Vittsjö Mekaniska Verkstads AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556460-1135 är organisationsnummret för företaget som finns i Mölndal.

Just nu är Vittsjö Mekaniska Verkstads AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Vittsjö Mekaniska Verkstads AB så går det att nå dem via telefon på 0451-22145 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Denberger, Bernd Jürgen Thomas

Följande personer är på något sätt aktiva inom Vittsjö Mekaniska Verkstads AB är Denberger, Bernd Jürgen Thomas som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Anders Jörgen som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Denberger, Pia Elisabeth som är född 1963 och har titeln Suppleant, Olsson, Sven Henrik som är född 1965 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor, .