Måleriproduktion Väst i Göteborg Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Måleriproduktion Väst i Göteborg Aktiebolag är ett av många företag som finns i Mölndal. Det är nämligen den kommunen som Måleriproduktion Väst i Göteborg Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Måleriproduktion Väst i Göteborg Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Måleriproduktion Väst i Göteborg Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1992-04-07. Men sedan 1992-01-01 så har Måleriproduktion Väst i Göteborg Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Krokslättsg. 8 A, 431 67, Mölndal. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Måleriproduktion Väst i Göteborg Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-185016.

Mölndal arbetar för att företag som Måleriproduktion Väst i Göteborg Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Måleriproduktion Väst i Göteborg Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva måleriverksamhet och ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Måleriproduktion Väst i Göteborg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Jan Arne -Nilsson, Björn Christer.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Måleriproduktion Väst i Göteborg Aktiebolag och det är följande personer, Andersson, Jan Arne som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Björn Christer som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Kerstin Elisabeth som är född 1951 och har titeln Suppleant, Hellstrand, Leif Åke som är född 1956 och har titeln Revisor, Sandquist, Anders Stig Arthur som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Hellstrands Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.EMK Revision Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Måleriproduktion Väst i Göteborg Aktiebolag är 556446-1878.