Friskt företag Väst Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556422-6040 är organisationsnummer för bolaget Friskt företag Väst Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Friskt företag Väst Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Mölndal som är den kommunen som Friskt företag Väst Aktiebolag finns i.

Friskt företag Väst Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-05-31 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Friskt företag Väst Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Friskt företag Väst Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Mölndal som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Friskt företag Väst Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Vill ni komma i kontakt med Friskt företag Väst Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 031-863630 eller genom brev på följande adress:
Mossberget 7, 427 50, Billdal

Bolaget skall äga och förvalta fast egendom, fastigheter samt förvaltning av värdepapper samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även driva handel- och konsulttjänster inom hälso och friskvård, fritidsaktiviteter utbildning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Friskt företag Väst Aktiebolag och det är Lanner, Kerstin Ulrika som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Lanner, Bengt Folke Åkesson som är född 1961 och har titeln Suppleant, Kvist, Per Erik Torgny som är född 1957 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor,