Gandfors & Gandfors Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556422-3245 är organisationsnummer för företaget Gandfors & Gandfors Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gandfors & Gandfors Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Mölndal som är den kommunen som Gandfors & Gandfors Aktiebolag finns i.

Gandfors & Gandfors Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-03-13 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Gandfors & Gandfors Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Gandfors & Gandfors Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Mölndal som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Gandfors & Gandfors Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Gandfors & Gandfors Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 031-413121 eller genom brev på följande adress:
Kakelösag. 24, 431 44, Mölndal

Bolaget skall verka som konsult inom ekonomi, management samt förvalta bolag, fastigheter och värdehandlingar jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Gandfors & Gandfors Aktiebolag och det är Waldén, Per Magnus som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Danelius, Sven Christer som är född 1954 och har titeln Suppleant, Holmberg, Björn Stellan som är född 1947 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,