Hulelyckans Åkeri Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Hulelyckans Åkeri Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Mölndal. Det är nämligen den kommunen som Hulelyckans Åkeri Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Hulelyckans Åkeri Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Hulelyckans Åkeri Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1991-04-17. Men sedan 1991-01-01 så har Hulelyckans Åkeri Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Forsåkersg. 78, 431 63, Mölndal. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hulelyckans Åkeri Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-271803.

Mölndal arbetar för att bolag som Hulelyckans Åkeri Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hulelyckans Åkeri Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet, bil- och fastighetsservice, uthyrning av transportmedel och verkstadsutrustning samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Hulelyckans Åkeri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hulelyckans Åkeri Aktiebolag och det är följande personer, Olofsson, Ulf Martin som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Norling, Nils Peter som är född 1949 och har titeln Suppleant, Kjellström, Karl Gustav Håkan som är född 1955 och har titeln Revisor, Adact Revisorer & Konsulter AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Hulelyckans Åkeri Aktiebolag är 556422-2379.