Landskap & Anläggning i Lindome Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Landskap & Anläggning i Lindome Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Mölndal som är den kommunen där Landskap & Anläggning i Lindome Aktiebolag finns. I Mölndal så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Landskap & Anläggning i Lindome Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Landskap & Anläggning i Lindome Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Landskap & Anläggning i Lindome Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Landskap & Anläggning i Lindome Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Espås Torpv. 14, 437 34, Lindome men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 031-7955525.

Mölndal arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Landskap & Anläggning i Lindome Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Landskap & Anläggning i Lindome Aktiebolag har idag 556420-4849 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Landskap & Anläggning i Lindome Aktiebolag

Bolaget skall driva försäljning av byggnadsentreprenad och trädgårdsanläggningar samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Landskap & Anläggning i Lindome Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Touche, Alain Bernhard som är född 1959 och har titeln VD, Touche, Alain Bernhard som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Vikström, Ann-Louise Marie som är född 1962 och har titeln Suppleant, Holländer, Philippa Louisa som är född 1964 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .