HOLM & UHLAN VERKTYGSKONSTRUKTION Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

HOLM & UHLAN VERKTYGSKONSTRUKTION Aktiebolag är en verksamhet som finns i Mölndal. I HOLM & UHLAN VERKTYGSKONSTRUKTION Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Holm, Jan som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Uhlan, Hans-Inge Ragnar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Holm, Ingela Charlott som är född 1959 och har titeln Suppleant, Uhlan, Susanne Elisabeth som är född 1961 och har titeln Suppleant, Tjörnvik, Britt-Marie Linnéa som är född 1946 och har titeln Revisor, BM Revision BMR AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med HOLM & UHLAN VERKTYGSKONSTRUKTION Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå HOLM & UHLAN VERKTYGSKONSTRUKTION Aktiebolag på telefon .

Bolaget skall bedriva utveckling och handel med mekaniska och elektriska komponenter, företrädesvis inom lås- och verkstadsindustrin.

Idag är HOLM & UHLAN VERKTYGSKONSTRUKTION Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

HOLM & UHLAN VERKTYGSKONSTRUKTION Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Mölndal arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

HOLM & UHLAN VERKTYGSKONSTRUKTION Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och HOLM & UHLAN VERKTYGSKONSTRUKTION Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för HOLM & UHLAN VERKTYGSKONSTRUKTION Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

HOLM & UHLAN VERKTYGSKONSTRUKTION Aktiebolag har 556392-0981 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.