Lars Gunnars Åkeri Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Lars Gunnars Åkeri Aktiebolag är en verksamhet som finns i Mölndal. I Lars Gunnars Åkeri Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hammarlund, Lars-Gunnar Lennart som är född 1959 och har titeln VD, Hammarlund, Lars-Gunnar Lennart som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Hammarlund, Inger Susanne som är född 1963 och har titeln Suppleant, Elken, Björn Lars Arnold som är född 1966 och har titeln Revisor, Proverum Revision Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lars Gunnars Åkeri Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Lars Gunnars Åkeri Aktiebolag på telefon 031-948556.

Bolaget skall bedriva åkeri- och entreprenadverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Lars Gunnars Åkeri Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Lars Gunnars Åkeri Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Mölndal arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Lars Gunnars Åkeri Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Lars Gunnars Åkeri Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lars Gunnars Åkeri Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Lars Gunnars Åkeri Aktiebolag har 556392-0361 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.