LUNAR Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Mölndal och LUNAR Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och LUNAR Aktiebolag är ett av dem. Statusen för LUNAR Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

LUNAR Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-10-23. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Mölndal där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som LUNAR Aktiebolag ska trivas.

LUNAR Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-05-05. I Mölndal så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka tillverkning och försäljning av laserutrustning och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att LUNAR Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är LUNAR Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Mölndal.

Vill man komma i kontakt med LUNAR Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-7616040.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med LUNAR Aktiebolag är Stare, Inger Gunilla som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Dewall, Karl Thomas Kåre som är född 1973 och har titeln Suppleant, Johansson, Åke Emanuel som är född 1940 och har titeln Revisor, M. Brodd Revisionsbyrå Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

LUNAR Aktiebolag har 556372-1363 som sitt organisationsnummer.