Eposcan Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Mölndal finns det ett Aktiebolag som heter Eposcan Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Eposcan Aktiebolag i Västra Götalands län. Mölndal är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Eposcan Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1989-07-10 så har Eposcan Aktiebolag varit registrerat. Idag är Eposcan Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Mölndal.

Vill man komma i kontakt med Eposcan Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till HELJESVÄGEN 1, 437 36, Lindome. Vi ni istället prata med Eposcan Aktiebolag så kan ni göra det på 031-573220.

Bolaget skall bedriva försäljning av färg och fyllnadsmaterial samt därtill förenliga produkter.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Bergstrand, Klas Göran Max som är född 1940 och har titeln VD, Bergstrand, Klas Göran Max som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergstrand, Per Göran Paulo som är född 1967 och har titeln Suppleant, Alm, Carl Fredric som är född 1965 och har titeln Revisor, Reply Redovisning & Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -Bergstrand, Klas Göran Max -Bergstrand, Per Göran Paulo .

Eposcan Aktiebolag har 556366-0074 som sitt organisationsnummer.