Hallin Läkarpraktik Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Mölndal och Hallin Läkarpraktik Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Hallin Läkarpraktik Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Hallin Läkarpraktik Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Hallin Läkarpraktik Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-03-30. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Mölndal där företaget finns i jobbar för att företag som Hallin Läkarpraktik Aktiebolag ska trivas.

Hallin Läkarpraktik Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Mölndal så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva läkarpraktik, idka handel med konst, antikviteter och värdepapper, samt köpa, sälja och förvalta fast egendom jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hallin Läkarpraktik Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Hallin Läkarpraktik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Mölndal.

Vill man komma i kontakt med Hallin Läkarpraktik Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-134100.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Hallin Läkarpraktik Aktiebolag är Hallin, Lena Christina som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallin, Erik Sverker som är född 1945 och har titeln Suppleant, Gillmert, Per Erik som är född 1958 och har titeln Revisor, Gothia Revision Väst AB som är född och har titeln Revisor, .

Hallin Läkarpraktik Aktiebolag har 556346-2323 som sitt organisationsnummer.